• Na 8 jaar krijgt onze voorzitter Durk Meijer een welverdiende publiekswissel. Wij zijn dus op zoek naar een enthousiaste opvolger. Een bevlogen voorzitter voor onze prachtige club. Iemand  die op bestuurlijk niveau de lijnen uitzet, perfecte voorzetjes geeft en achter de schermen als laatste man alle mensen op de juiste plek zet.
  Wie zijn wij?
  'Winnen doe je met z'n allen.' Deze beroemde uitspraak van Johan Cruijff geldt zeker VV Drachten. Wij staan al meer dan honderd jaar midden in de samenleving en maken voetbal mogelijk voor iedereen. Bij ons gaan plezier en prestatie hand in hand. En daar heb jij als voorzitter een belangrijke sleutelpositie in.
  Wie ben jij?
  Wij zijn op zoek naar een voorzitter die het initiatief neemt om het kwaliteitsniveau van onze club nog verder te verbeteren. Als voorzitter ben je woordvoerder namens onze club en heb je regelmatig één-tweetjes met partners als de gemeente, de KNVB en collega-verenigingen. Vanaf de zijlijn stuur jij bij als dat nodig is, volg je ontwikkelingen binnen en buiten de club op de voet en bewaak je de normen en waarden van onze vereniging. Daarnaast neem jij regelmatig plaats in de dug-out voor overleg met diverse eigen commissies, zoals de sponsor-, kantine- en jeugdcommissie.
  Iets voor jou?
  Ben jij communicatief vaardig? Beschik je over een goed netwerk? Kun jij mensen en partijen verbinden? En een inkoppertje: heb je affiniteit met VV Drachten? Dan ben jij de voorzitter die wij zoeken! Neem contact met ons op door een mail te sturen naar voorzitter@vvdrachten.nl.
  Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Durk Meijer: 06 522 80 359.
  VV Drachten zoekt een nieuwe voorzitter!