• VTON challenge: blijf leren en bewegen.

Hoe werkt het!!

Iedere dag staat er een nieuwe challenge klaar. Oefen deze challenge, maak er een filmpje van en deel via Instagram, Tik-Tok en/of Facebook. (Tag VTON) Natuurlijk doe je dan ook meteen mee voor de dagprijzen, weekprijzen en hoofdprijs! Download de VTON Play app gratis in de store en begin met trainen.

Na het downloaden van de app voer je de gevraagde gegevens in, en zoek club ‘VTON Challenge’ kies daarna één van de 3 leeftijdscategorieën die bij jou past. Probeer het zo goed mogelijk na te doen en film het. Snel delen, VTON taggen en leren van anderen. Daarnaast hebben we ook nog een super Challenge, waar je hele vreemde, maar leuke opdrachten krijgt.

Wij zijn VTON. En wij hebben een missie: kinderen met meer plezier te laten bewegen. We zagen dat het voor trainers tijdrovend en moeilijk is om elke week een training voor de jeugd te bedenken. Wij vinden dat elk kind recht heeft op een leuke en leerzame training. Daarom hebben wij een platform (app) ontwikkeld voor voetbalverenigingen. Daarin staan elke week leuke en leerzame trainingen voor de jeugd. Momenteel werken ruim 250 verenigingen met VTON, waaronder FC Wolvega.