• VOETBALTOERNOOI 4 X 4 VOOR DE GROEPEN 3/4 EN 5/6 VAN SCHOLEN GEMEENTE SMALLINGERLAND

24 feb 2020
  • VRIJWILLIGERS GEZOCHT!

Op woensdagmiddag 15 april organiseert vv Drachten in samenwerking met het Sportbedrijf Drachten het bekende 4 tegen 4 voetbaltoernooi voor leerlingen uit het basisonderwijs (groep 3 t/m 6) . Tijdens deze middag worden in poule-vorm verschillende wedstrijden gespeeld in (gemengde) teams van 4 personen zonder keeper.
    Er worden poules gemaakt voor de groepen 3/4 (wedstrijden van 13.30 – 15.00 uur) en 5/6 (wedstrijden van 15.30 – 17.00 uur).

Natuurlijk zullen deze middag een aantal van onze jongste jeugdleden aan dit leuke toernooi meedoen. Maar bovenal kan dit toernooi een goede gelegenheid vormen om onze mooie club, ons sportpark en faciliteiten en de sfeer onder de aandacht te brengen van mogelijk nieuwe jeugdleden/mini’s!!!

Wij zoeken vrijwilligers binnen onze vereniging (te denken valt aan veldcoördinatoren, spelleiders en scheidsrechters/spelbegeleiders) voor een gedeelte van de middag of bij voorkeur de hele middag om deze middag voor deze kinderen tot een mooie voetbalbeleving te maken.

Wij hopen dan ook dat zoveel mogelijk (oudere) jeugdleden (vanaf JO13), maar vooral ook trainers/leiders/ouders/begeleiders binnen vv Drachten zich willen opgeven als vrijwilliger om deze middag tot een sportief succes voor deze kinderen, maar ook een mooie promotie van vv Drachten te maken.

Wij hopen als Bestuur vv Drachten op zoveel mogelijk vrijwilligers. Meld u svp zo spoedig mogelijk aan met naam en telefoonnummer op: jeugd@vvdrachten.nl.

Met vriendelijke groet,

Bestuur vv Drachten