• Zoals eerder gemeld, zijn de vrouwen- en meidenafdeling van vv Drachten, Drachtster Boys en SC Boornbergum'80 bezig met het opzetten van een SVO: een Samenwerkende Vrouwen Opleiding. Als alles volgens plan verloopt, voetballen met ingang van het seizoen 2023-2024 de ploegen MO15, MO17, MO20 en Vrouwen 1 en 2 onder één naam: SVO ....

  Samen sterker: met de meiden en vrouwen naar een SVO

  Ja, SVO wat? Daar bestaan natuurlijk best ideeën over. Een combinatienaam van de drie clubs, een beetje zoals nu (ST Drachten/Drachtster Boys/Boornbergum)? Een beetje korter (Drachten/Boornbergum)? Of misschien nog fantasievoller, een nieuwe naam die staat voor een nieuwe start?

  Het kan alle kanten op. De werkgroep wil graag zoveel mogelijk mensen betrekken bij de plannen, niet in de laatste plaats natuurlijk de meiden en vrouwen zelf.

  Daarom een oproep: verzin een naam voor de nieuwe SVO

  Verzin een naam en geef deze aan ons door via deze link: http://bit.ly/3Rx6Qwt . Een jury, bestaande uit een afvaardiging van een aantal meiden- en vrouwenteams, selecteert een aantal namen waarover alle meiden en vrouwen kunnen beslissen. Vervolgens wordt deze keuze aan de verenigingen voorgelegd.

  Dit is dus je kans om een naam te verzinnen voor een nieuwe voetbalclub. Eentje die past bij de meiden uit Drachten en Boornbergum. Dus kom maar op met je ideeën! De winnaar zal niet alleen zijn/haar verzonnen naam op de shirts zien de komende jaren, maar wint ook nog eens een lekkere taart. Op het formulier kun je eventueel ook je ideeën over tenue en logo kwijt.