• Wil jij jezelf ontwikkelen en bewijzen als trainer in de reserve 2e-klasse? En hecht je er naast presteren veel waarde aan om deel uit te maken van een sfeervol en hecht team? Dan is VV Drachten op zoek naar jou!

VV Drachten 2

VV Drachten kent vijf seniorenteams. Het eerste en tweede zijn prestatie elftallen. Het tweede elftal speelt reserve 2e-klasse. Het elftal bestaat uit een mix van jong talent en ervaren spelers. Een goede kweekvijver voor het eerste elftal, dat uitkomt in de tweede klasse. Naast presteren, staan plezier en teamgevoel voorop. VV Drachten is voor het seizoen 2021-2022 op zoek naar een trainer die daaraan bij kan dragen.

De ideale trainer kenmerkt zich door de volgende eigenschappen:

• Fanatiek
    • Heeft het vermogen om boven de groep te staan
    • Houdt het simpel
    • Sociaal (levert een positieve bijdrage aan plezier en sfeer)
    • Is communicatief vaardig, hanteert en motiveert een duidelijk, eenduidig beleid
    • Kan goed samenwerken met anderen (Drachten 1, 3, 4,zm2 en jeugd(trainers))
    • Is beschikbaar op trainingsavonden (dinsdag of woensdagen vrijdag) en zondag (wedstrijddag)

Wij bieden

VV Drachten is een club met goede trainings- en wedstrijdfaciliteiten. In 2015 zijn twee nieuwe kunstgrasvelden aangelegd, de club beschikt over een prachtige tribune met inpandige kleedkamers en aan trainingsmateriaal is geen gebrek.

Ook zijn er volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Naast de mogelijkheid om via de club (KNVB) cursussen te volgen, werk je nauw samen met- en kun je veel leren van een zeer ervaren hoofdtrainer. Vanaf seizoen 2020-2021 is Oane Westra trainer van het eerste elftal.

Trainer worden van het tweede betekent tot slot dat je je verbindt aan een sfeervol en hecht team waarin plezier voorop staat. Uiteraard behoort een vrijwilligersvergoeding tot ons aanbod.

Geรฏnteresseerd?

Ben jij klaar voor de aftrap bij Drachten twee? Neem dan contact op via voorzitter@vvdrachten.nl