• V.V. Drachten heeft voor haar leden en donateurs voor het seizoen 2019-2020 een eigen clubkaart ontwikkeld.

Op vertoon van de clubkaart hebben leden en donateurs toegang tot alle thuiswedstrijden van Drachten 1. Daarnaast kan op vertoon van de clubkaart met korting bij sponsoren worden gekocht.

Koop met korting met uw clubkaart bij onderstaande sponsoren:

- 100% Voetbal / Leffel ( 10% korting op voetbalschoenen);

- La Moda (10% korting op kleding);

- Sanisale.com (bij aanschaf volledige badkamer € 250,- netto korting in de winkel).

De clubkaarten zullen vanaf donderdag 3 oktober door de coördinatoren van onze jeugdafdeling via de leiders worden uitgedeeld. In de loop van volgende week zullen het CP-team en de overige senioren hun clubkaarten ontvangen! Donateurs ontvangen de clubkaart t.z.t. per post.

Mochten hier vragen over zijn of wilt u zich als sponsor hierbij aansluiten, stuur dan gerust een email naar sponsorcommissie@vvdrachten.nl.