• Strenger optreden tegen gebruik sportveld

  24 mrt 2020
  |
  • 0
 • Al meerdere keren hebben we via de verschillende kanalen en Social Media aangegeven dat de sportvelden van vv Drachten zijn gesloten. Vanzelfsprekend houden wij ook erg van het spelletje en missen we het voetbal net als jullie. Toch dwingen de omstandigheden ons nu niet toe te staan dat er (grote) groepen jongeren zich op ons sportpark bevinden. Ook de overheid heeft gisteren aangekondigd hier strenger tegen op te treden.

  Ook de gemeente Smallingerland heeft aangekondigd dat er strenger opgetreden gaat worden tegen gebruik van de gemeentelijke sportvelden, waaronder De Peppel ook valt. Voor wie het nog niet duidelijk was: door de coronamaatregelen is en blijft Sportpark De Peppel gesloten.

  De gemeente heeft tevens aangekondigd dat er strenger gehandhaafd zal worden. Zoals bekend, kunnen daarbij stevige boetes uitgedeeld worden.

  Ons dringende verzoek: laat het daar niet op aankomen. Blijf niet alleen weg van onze velden uit angst voor een boete, maar neem je verantwoordelijkheid. Dat geldt natuurlijk ook voor de ouders van onze- en andere jeugdleden.

  Red levens. Blijf thuis.