• SBO en SO cluster 2 en 4 Sport Heroes voetbalbattle 4 juni 2020 Drachten AFGELAST!

  2 apr 2020
  |
  • 0
 • Beste Special Heroes school, partner(s)/studenten, gemeente, buurtsportcoach, sport-aanbieder, 

  In navolging op het bericht van d.d. 31 maart over de verlenging van de maatregelingen door de rijksoverheid, vind ik het als Special Heroes projectleider belangrijk om u te informeren over de nog geplande activiteiten van dit schooljaar (2019-2020) en dit geval de Sport Heroes Voetbal Battle Drachten die stond gepland op donderdag 4 juni 2020.

  Helaas moet ik u mededelen dat Stichting Special Heroes heeft besloten alle evenementen die tot aan de zomervakantie gepland stonden te annuleren. We hebben te maken met een kwetsbare doelgroep en daarnaast is de situatie nog te onduidelijk hoe dit na de meivakantie zal verlopen. Wij vinden het daarom ook niet verantwoord om de geplande evenementen nog te laten plaatsvinden. Tevens hechten wij veel waarde om u daar nu al duidelijkheid over te geven.

  Uiteraard betreuren wij dit ten zeerste, want afgelasting van alle activiteiten betekent een enorme teleurstelling voor iedereen die hierbij betrokken is. Dat geldt natuurlijk met name voor uw leerlingen die zich allemaal verheugd hadden op deze mooie sportieve momenten.  Tevens realiseren wij ons, juist in deze moeilijke tijd, dat genieten van sport en bewegen met extra maatregelingen lastiger is dan ooit. Dit raakt ook zeker uw leerlingen in hoge mate. Des te meer willen wij ons blijven inzetten om samen met de betrokken partijen het actief sporten en bewegen te blijven stimuleren. Uiteraard zullen wij met u, tijdens het evaluatiegesprek of op een ander geschikt moment, kijken hoe we de evenementen volgend schooljaar meegenomen kunnen worden in de planning.

  En vanuit Special Heroes Nederland zal ik, nog steeds tijdelijk op afstand, daar waar dit kan de projecten die lopen blijven aansturen en volgen. Wij gaan er vanuit dat deze situatie tot ten minste 28 april zal duren. In deze periode houd ik graag contact met u en mocht u naar aanleiding van deze mail nog vragen hebben, dan nodig ik u uit voor telefonisch en/of digitaal contact.  Samen werken we mee aan de bestrijding van het Corona virus. Ik wens u voor de komende periode nogmaals veel succes!

   

  Met vriendelijke groet,

    

  Oscar Elsinga

   Projectleider Events

  Regionaal Projectleider

   

  Programma Sport Heroes / Art Heroes / Healthy Heroes/Ik ben P.A.