• Programma voor tweede seizoenshelft samenwerking met sc Heerenveen

8 jan 2019
  • De eerste seizoenshelft is voorbijgevlogen. Dat geldt ook voor de eerste helft van het programma van het Sportief Partnership, de samenwerking van vv Drachten met sc Heerenveen. Maar gelukkig organiseert sc Heerenveen ook na de winterstop weer allerlei leuke voetbalacties en activiteiten voor haar partnerverenigingen!

sc Heerenveen PSV
    Op zaterdagavond 16 februari speelt sc Heerenveen tegen PSV, de koploper en regerend landskampioen. Een prachtig affiche. En omdat vv Drachten partner is van sc Heerenveen mogen wij onze spelers, vrijwilligers en supporters een mooie aanbieding doen voor deze wedstrijd. Een leuke start van de tweede seizoenshelft!

Sponsorloop
    Speciaal voor de partnerverenigingen, waaronder onze club, organiseert sc Heerenveen op woensdag 1 mei een grote Sponsorloop bij het Abe Lenstra Stadion. Deze Sponsorloop is bedoeld voor de jeugdspelers uit de onderbouw (t/m JO13). Het belooft een prachtig evenement te worden voor de deelnemers, een unieke belevenis!

Volledige programma
    Kijk voor meer informatie op onderstaande pagina. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van het volledige programma: https://vvdrachten.clubplan.nl

• Planning tweede seizoenshelft

Ook voor de tweede seizoenhelft heeft sc Heerenveen weer een mooi programma voor haar partnerverenigingen, waaronder vv Drachten. Hieronder de planning van alle acties en activiteiten die na de winterstop worden georganiseerd:

Kaartverkoopacties

• 16 februari: sc Heerenveen – PSV (zaterdagavond: 19:45 uur)
    • 12 mei:  sc Heerenveen – NAC (zondagmiddag: 14:30 uur)
    • juni:  Seizoenkaartactie

Bijeenkomsten

• 27 januari: Themabijeenkomst voor jeugdtrainers (onderbouw)
    • 30 maart: Themabijeenkomst voor bestuursleden
    • april: Masterclass (doelgroep volgt nog)