• vv Drachten doet mee aan de Poiesz Jeugdsponsoractie

Let op! Je doet natuurlijk altijd al boodschappen, maar je kunt nu ook je cluppie helpen door bij de Poiesz supermarkt te shoppen!

vv Drachten doet dit jaar namelijk weer mee aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie.

Wanneer je je boodschappen doet bij de Poiesz, ontvangt je in de periode van maandag 10 februari tot en met zondag 5 april 2020 de zogenoemde Jeugd Sponsor Munten bij je aankopen. Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een Jeugd Sponsor Munt.

Waar staat de vv Drachten-koker

Deze munten worden gratis verstrekt bij de kassa’s van alle Poiesz supermarkten. Die munten gooi je natuurlijk in de speciale koker van vv Drachten om zo je club te steunen. De betreffende vv Drachten-koker voor de Jeugd Sponsor Munten staat in de Poiesz supermarkt in het centrum van Drachten. Wij houden je via de website, Instagram en Facebook van vv Drachten wekelijks op de hoogte van de tussenstand.

Extra scoren!

Iedere week is er speciale aanbieding waarbij je extra munten voor de club kunt scoren. Zet jezelf niet buitenspel en houd voor die aanbiedingen de voordeelfolder van de Poiesz scherp in de gaten. Doe je je boodschappen niet in de Poiesz in het centrum maar in een andere Poiesz winkel, dan kun je je munten ook in de kantine van vv Drachten kwijt: er staat een bus op de bar! Wij zorgen er dan voor dat de munten in de juiste koker komen bij de Poiesz in het centrum

Een koker vol munten: en dan

Van de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie gaan wij leuke activiteiten voor de jeugd organiseren. (2021 bestaat vv Drachten 100 jaar)  Maar laten we niet te veel op de zaken vooruit lopen: eerst moeten we met z’n allen tussen 10 februari en 5 april flink boodschappen gaan doen bij de Poiesz. Shoppen voor je club dus!

Roel van der Molen

Elle Tuinstra