• Promotie naar 2de klasse, Gefeliciteerd!
  • Bij deze voetbalvorm spelen twee teams van zeven spelers op een half veld tegen elkaar. Deze voetbalvorm kent een reeks van minimaal vier speelrondes op vrijdagen (of op verzoek in het weekend) in het voorjaar (februari tot en met april) en/of najaar (september tot en met november). Elke vereniging is tijdens de reeks (minimaal) eenmaal gastheer en speelt de overige momenten bij de andere verenigingen uit de poule.

Het uitgangspunt van deze opzet is om te zorgen voor een regionale indeling om zodoende de reisafstanden te beperken. Omdat het aantal speelmomenten beperkt is, is de reeks ideaal voor speelsters die voetbal lastig kwijt kunnen in hun drukke agenda, maar ook voor speelsters die op zoek zijn naar een extra speelmoment naast het reguliere voetbal.