• Lidmaatschap vv Drachten opzeggen

  Lidmaatschap opzeggen kan uitsluitend per mail (ledenadmin@vvdrachten.nl) bij de ledenadministratie van vv Drachten. Opzegging via andere kanalen (leiders, trainers etc.) is niet toegestaan en hier kan ook geen beroep op worden gedaan.

  Nadat u hebt opgezegd ontvangt u een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw bewijs van opzegging.

  Opzeggen kan in principe het hele jaar door behalve tussen 1 mei en 1 juli, leden die na 1 mei opzeggen worden dus per 1 juli uitgeschreven.

  Attentie!!!! Voetbal is een teamsport en we willen dat onze leden zoveel mogelijk op het veld staan in plaats van op de reserve bank zitten.

  Om dit te bewerkstelligen houden we de teams zo klein mogelijk.
  Een nadeel van kleine teams is dat het team in de problemen komt bij meerdere opzeggingen binnen een team.
  Natuurlijk kunnen we niemand dwingen naar onze club te komen maar we willen wel een beroep doen op de teamgeest van onze spelers en hun ouders door te vragen ook even aan het team te denken alvorens gedurende het seizoen op te zeggen.

  De uiteindelijke uitschrijving vindt plaats als aan alle financiĆ«le verplichtingen is voldaan (denk hierbij ook aan opstaande boetes voor rode en/of gele kaarten) en als het trainingspak en de tas zijn ingeleverd bij Tom de Groot (0512-525877) t.groot91@upcmail.nl of bij Trienke Zwerver (0512-531202) tzwerver@hotmail.com

  Teruggave van al betaalde contributie is in principe niet mogelijk.

  Mocht u verder nog vragen hebben over uw opzegging of is mailen niet mogelijk dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie: Janna Jongstra tel. 0512-517858