• Door vv Drachten is voetbalgeschiedenis geschreven; het jubileumboek ‘vv 100 jaar midden in de Samenleving’ rolt een dezer dagen van de persen. Het officiële 1ste exemplaar van het jubileum boek zal worden uitgereikt tijdens de reünie op 10 september. Voor de leden onder de reünisten cq de reünisten die een exemplaar hebben gereserveerd is het boek daarna af te halen bij de uitgiftecie in de feesttent. Voor alle leden, donateurs en sponsoren van vv Drachten is 1 jubileumboek per huisadres gratis.
    In de week tussen 11 en 15 september is er op trainingsavond voor de leden gelegenheid het boek af te halen; nadere informatie volgt via de leider van het team. De businessleden ontvangen een boek via de businessclub. Donateurs – voor zover niet aanwezig op de reünie – krijgen het boek thuis bezorgd. Niet-leden kunnen een jubileumboek kopen voor € 20,21. Te bestellen via: reunie100jaar@vvdrachten.nl. Dat geldt ook voor leden die een extra exemplaar van het jubileumboek willen, uiteraard zo lang de voorraad strekt.
    Voor iedereen is er dan op zaterdag 1 oktober nog een laatste kans om het boek op te halen, tussen 10.00 en 12.00 u. in het clubhuis van vv Drachten.

    Voor een preview van het jubileumboek, klik Preview jubileumboek vv Drachten 100 jaar.

    #vvdrachten100jaar #samenzijnwijvvdrachten