• Proeftrainen

  Lijkt voetballen je leuk en wil je het eens proberen dan kan dat natuurlijk. Via deze link vind je een tabel met contactpersonen per leeftijdscategorie. Neem contact op met de contactpersoon van jou leeftijdscategorie en hij/zij kan je de nodige informatie geven over trainingstijden en de teams.

  Na maximaal twee (senioren) tot vier (junioren) keer meetrainen moet een potentieel lid besluiten of hij/of zij lid wordt van V.V. Drachten.

 • Lid worden of overschrijven

  Potentiele leden die besluiten lid te worden moeten daarvoor een aanmeldformulier invullen. Het aanmeldformulier is hier te downloaden. Ingevulde formulieren kunnen worden ingeleverd in de kantine en/of rechtstreeks worden verstuurd aan ledenadmin@vvdrachten.nl.

  Potentiele leden die al bij een andere club spelen kunnen zich op dezelfde wijze - door een aanmeldformulier in te vullen - overschrijven naar V.V. Drachten. Het is dan wel van belang om duidelijk op het aanmeldformulier aan te geven dat de aanmelding een overschrijving betreft. Verder is overschrijven aan een aantal voorwaarden gebonden. De voorwaarden zijn hierna samengevat.

  Wanneer is overschrijven mogelijk:

  • Spelers jonger dan 13 (voorheen F, E en D pupillen) mogen één keer per seizoen per direct overschrijven.
  • Iedereen boven de 13 jaar spelend in de categorie A kan alleen aan het einde van het seizoen overschrijving aanvragen (tenzij hij of zij voldoet aan één van de dispensatie regels) Deze aanvraag om overschrijving kan tot uiterlijk 15 juni gedaan worden (maar een paar dagen eerder zou fijn zijn)
  • Spelers die uitkomen in de categorie B kunnen het gehele jaar van 16 juni tot de vrijdag van het eerste volledige weekend van maart overschrijven. 

  Eventuele vragen over aanmelden en overschrijven kunnen worden gestuurd naar ledenadmin@vvdrachten.nl

 • Contributie

  Leden van VV Drachten betalen contributie. Er zijn verschillende typen lidmaatschap mogelijk. Het type lidmaatschap en de leeftijd van het lid bepalen de hoogte van de contributie. Hier vindt u de contributietarieven voor 2018-2019.

  Let op: de getoonde contributietarieven zijn inclusief kledingbijdrage!