• vr 15-03 Demonstratie "Old Stars Walking Football"

  13 mrt 2019
 • Deze nieuwe vorm van voetbal is gericht op onze senioren, een groeiende doelgroep 60+, en heeft inmiddels een behoorlijke vlucht genomen.

  Het aantal senioren die hieraan deelneemt groeit enorm in het land, wat geheel past in de huidige vergrijzing van onze samenleving. Smallingerland is nog een achtergebleven gebied hierin. Op vrijdag 15 maart wordt op het terrein van v.v. Drachten (Sportpark De Peppel) een demonstratie gegeven. Tevens kunt u direct zelf ervaren hoe het spel gaat. Ontvangst om 19.00 uur en aanvang om 19.30 uur. 

   Voetbalverenigingen Drachten, O.N.T. en Rottevalle willen deze nieuwe voetbalvorm gaan aanbieden en hiervoor in geheel Smallingerland een 'platform' creëren, zodat dit voor alle senioren in Smallingerland op gepaste wijze kan worden aangeboden. Samen met Sportbedrijf Drachten wordt gekeken hoe dit vorm gegeven wordt.

  Tijdens de demonstratie komen spelers van de Cambuur en s.c. Heerenveen Old Stars laten zien hoe het walking football er aan toe gaat. Ook komen twee gespecialiseerde trainers van de KNVB om nieuwe deelnemers op een verantwoorde manier kennis te laten maken met het tactische spel. Kijk voor meer informatie over walking football op www.oldstars.nl.

  Bij deze nodigen we u graag uit voor vrijdagavond 15 maart. Voor meer informatie over de demonstratieavond kunt u contact opnemen met Oeds de Vries, tel 06 51590507.