• ๐—–๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ฐ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐˜‡๐—ถ๐—ฐ๐—ต ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐˜ƒ๐˜ƒ ๐——๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜๐—ฒ๐—ป!

    21 sep 2022
    |
    • 0
  • Centric is per 1 augustus toegetreden tot de Businessclub van vv Drachten. Naast dat het รฉรฉn van de grootste IT-dienstverleners is van Nederland is Centric ook de werkgever van jeugdtrainer en bestuurslid van de businessclub Werner Bergsma. โ€œToen ik bij onze directie aanklopte met mijn idee om deze prachtige club te sponsoren werd er gelijk enthousiast gereageerd. Net zoals de club bevindt "Centric" zich al jaren midden in de samenleving. Dat past prima bij elkaarโ€, vertelt Werner.

    Bij Centric werken ruim 4.000 medewerkers aan Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services. Het bedrijf is gespecialiseerd in technologische oplossingen en IT- en administratieve dienstverlening, en zorgen er daarmee voor dat hun klanten zich op hun kerntaken kunnen richten.

    Namens de Businessclub van vv Drachten wensen we Centric van harte welkom en wat ons betreft op naar een langdurige samenwerking!

    #samenzijnwijvvdrachten #nieuwbusinesslid