Gisteren de uitwedstrijd tegen Blauw Wit 34. 1e helft hadden we de harde wind mee. Drachten begon wederom in een 4-4-2 opstelling en zette gelijk druk.

Al snel volgden de 1e kansjes. Na een mooie diepe pass op Noainy werd de 0-1 gemaakt, helaas werd hij wegens buitenspel afgekeurd. Vervolgens stond er een evenwichtige strijd waarbij ook Blauw Wit hun kansen kreeg.

Na 20 minuten maakt Samara via een schot vanaf de 16 de 0-1. 2 minuten later legt Noainy alsnog de 0-2 binnen. Vlak voor rust doet Blauw Wit wat terug en via 2x paal staat het 1-2.

Vandaag een pittige wedstrijd tegen de ongeslagen koploper ONT MO15-1. In de beker hadden we tegen hun met 7-1 verloren, lastig dus.

Drachten speelde vandaag in een 4-4-2 opstelling. De wedstrijd begint slap en slordig en al snel was ONT de bovenliggende partij.