Wie worden onze kledingsponsors?

Beste leden, ouders, trainers, coaches, vrijwilligers, sponsors en sportvrienden van vv Drachten,

Zoals u weet zorgt onze vereniging ervoor dat de voetballende leden, trainers, coaches en vrijwilligers er op en top bij lopen in hun sportkleding. Dit jaar zijn de sporttenues van de voetballende leden aan vervanging toe. Met JAKO is een uitstekende deal gemaakt om voor de gehele vereniging de tenues te leveren, ongeveer 550 sets (sokken, broek, en shirt). Het worden moderne tenues met een frisse en sportieve uitstraling.

Dit biedt eveneens de mogelijkheid om alle elftallen op nieuw te voorzien van shirtsponsoring. Dit is mogelijk op voor- en achterzijde en linker- en rechtermouw van het shirt én voorzijde broek.

Wij kunnen nog geen layout van het shirt laten zien maar gaan wel al vast op zoek naar sponsoren die hun logo of bedrijfsnaam graag op de vv Drachten tenues zien staan.

Bent u die ouder of sponsor die vv Drachten een warm hart toe draagt en graag voor de komende vijf jaar kledingsponsor van vv Drachten wil zijn, of ként u iemand die bereid zou willen zijn om kledingsponsor te worden…….. laat het ons weten!!

U kunt uw gegevens of de potentiële sponsor aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt ook contact opnemen met de leden van de sponsorcommissie:
Peter Smits            0651119045
Ger Drost               0653735354
Jan van de Laan    0623171569
Ronald Triemstra   0651392777
Peter Huitema        0653757498
Marcel Koops         0654251535

Bij voorbaat dank voor uw inzet en betrokkenheid,

namens de Sponsorcommissie