Overschrijven kan vanaf 2016 digitaal en is daardoor een stuk gemakkelijker geworden. Overschrijven is nodig wanneer u bij vvDrachten wilt gaan voetballen en u in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging of dat op dit moment nog bent.

Hoe gaat de overschrijving in zijn werk:
Het enige wat u hoeft te doen wanneer u over wenst te schrijven naar vvDrachten is het inschrijfformulier (te vinden op deze site onder "lid worden") invullen en inleveren bij de ledenadministratie op de Twee Gebroeders 1 in Drachten. Geef a.u.b. duidelijk op het formulier aan dat u over wenst te schrijven. En indien mogelijk graag uw relatienummer vermelden.

Wanneer is overschrijven mogelijk:
-Spelers jonger dan 13 (voorheen F, E en D pupillen) mogen één keer per seizoen per direct overschrijven.
-Spelers die uitkomen in de categorie B kunnen het gehele jaar van 16 juni tot de vrijdag van het eerste volledige weekend van maart overschrijven.

Mocht u verder nog vragen hebben over uw overschrijving dan kunt u een mail sturen naar Marjan Goeree: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0512-542991