Alle elftallen van VV Drachten die aan de competitie deelnemen, spelen in het clubtenue. De kleding is eigendom van onze vereniging en wordt ook door ons uitgereikt.
Voor het gebruik van het wedstrijdtenue (shirt/broek/sokken/trainingspak) wordt € 3,96 per maand in rekening gebracht. Betaling/inning van de kosten vindt plaats via de contributie.

Het eerste paar sokken ontvangt u bij aanmelding van de club, mochten de sokken kapot gaan of kwijt raken dan kunt u nieuwe sokken aanschaffen á € 7,00 door even contact op te nemen met :
Tom de Groot (0512-525877) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Trienke Zwerver (0512-531202) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.