Voor vragen en informatie over de contributie(inning) kunt u contact opnemen met de afd. contributie-inning van VV Drachten, via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk aan:
Contributieadministratie V.V. Drachten
De Nova Cura 277
9207 BV Drachten

De inning van de verenigingscontributie + bijdrage kledinglijn vindt plaats via een afgegeven machtiging aan de voetbalvereniging vv Drachten. U dient daartoe het op het inschrijfformulier vermelde machtiging volledig in te vullen.
Met ingang van seizoen 2005- 2006 worden incassokosten in rekening gebracht van € 0,50 per geïncasseerde termijn. Dit ter dekking van de door ons gemaakte administratieve kosten. In bijgevoegd PDF- bestand is de contributietabel voor het seizoen 2016-2017 opgenomen.

Contributietabel voor het seizoen 2016-2017