Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.5

Op dinsdagavond kunnen voetballers van v.v. Drachten met een sportblessure terecht op het sportblessurespreekuur bij sportfysiotherapeut Sander van Tartwijk van Fitaal.

Het Sportblessure spreekuur is gratis beschikbaar voor alle spelende leden van v.v. Drachten en vindt plaats in de verzorgingsruimte van v.v. Drachten.

Je kunt er het volgende van verwachten:
•    onderzoek van de sportblessure;
•    advies m.b.t. sporthervatting en evt. behandeling;
•    eventueel doorverwijzen naar een (sport)fysiotherapeut, huisarts en/of sportarts.

Je kunt voor het Sportblessure spreekuur terecht vanaf 23 januari op elke dinsdagavond van 19:00 tot uiterlijk 21:00 uur. Een consult duurt ca. 15 minuten. Dit houdt in dat er plaats is voor maximaal  8 voetballers per avond.

Aanmelden*
Aanmelden voor het blessurespreekuur kan via het formulier op de website van v.v. Drachten.
Je ontvangt daarna een mail waarin staat hoe laat je op dinsdag verwacht wordt op het spreekuur.

* Jeugdleden t/m 12 jaar moeten met een volwassene komen. Dit kan een ouder/verzorger, maar ook een trainer/leider zijn.

Sander van Tartwijk, sportfysiotherapeut

Fitaal