Afgelopen zaterdag moest het G2 team van vv Drachten het opnemen tegen sc Joure en SJS uit Stadskanaal.

Op een mooi zonnig sportpark de Peppel werd afgetrapt tegen sc Joure. Het was weer even wennen tegen de snelle voorhoede spelers van dc Joure en al snel kwamen we met 0-1 achter.

Geen man overboord, nog tijd genoeg om het tij te keren en dat lukte uiteindelijk ook. Door doelpunten van onder ander Jonathan en Kees werd er dik verdiend gewonnen met 3-2.

Na een korte pauze speelden we de tweede wedstrijd tegen SJS. Fysiek vrij grote verschillen, qua snelheid deed het allemaal niet veel voor elkaar onder. Verder stond er bij SJS een prima keeper op doel. Toch werd hij door een corner van Rick verschalkt. Met wat hulp van de keeper kwamen we met 1-0 voor. Door doelpunten van Theun en Kees liepen we uit naar 4-0 alvorens SJS nog wat terug kon doen. Deze wedstrijd werd dus ook gewonnen met 4-1.

Een prima zaterdag dus. Bovendien de start van de collecte week voor het Fonds Gehandicapten Sport.

Samen met aan aantal ouders gaan we  deze week op pad met als doel geld in te zamelen voor de Gehandicaptensporters en het

G voetbal binnen vv Drachten!