Op zaterdag 12 maart was ook de winterstop voor de G voetballers eindelijk voorbij. Het A team, aangevuld met Kees, Patrick, Stefan en Theun (altijd handig om veel enthousiaste voetballers te hebben) moest naar Leeuwarden.

Vroeg op, ijs van de ruiten krabben en om 09.20 uur starten met de 1e wedstrijd tegen Blauw Wit'34. Even wakker worden, we kwamen snel met 1-0 achter, maar daarna begon te draaien. Vanuit de achterhoede gingen we vlot combineren naar voren en dat had resultaat. Door prima aanvallen (we kregen zelfs complimenten van het publiek van Blauw Wit '34) werd de achterstand snel omgezet in een 1-3 voorsprong door 2 doelpunten van Ronald en 1 van Davy. Op het hobbelige en ietwat bevroren veld kregen beide ploegen daarna nog wel kansen om meer doelpunten te maken maar alleen Blauw Wit '34 wist kort voor tijd nog de 2-3 te scoren. Daar bleef het bij, de eerste drie punten waren meer dan terecht binnen!

Na een korte pauze speelden we de tweede wedstrijd tegen Broekster Walden. Normaal gesproken gaat het tegen deze tegenstander altijd redelijk gelijk op, maar ze waren dit keer niet compleet en daardoor hadden we het vrij gemakkelijk. De achterhoede kon het rustig aan doen en al snel kwamen we op 1-0. Met deze stand gingen we ook de rust in. Omdat het onze tweede wedstrijd al was en de vermoeidheid wat leek toe te slaan, hadden we afgesproken om na de rust de wedstrijd snel te beslissen (diverse kansen waren al om zeep geholpen). Snel liepen we uit naar 4-0 voordat de dame van Broekster Walden op uitstekende wijze voor de 4-1 zorgde. Direct daarna maakten wij de 5-1 en was ook deze wedstrijd in ons voordeel beslist. Doelpuntenmakers waren deze wedstrijd: Ronald (2), Davy en Theun.

Twee wedstijden, 6 punten, het kan niet op. Dat zorgde uiteraard voor een prima sfeer in de kleedkamer!