Afgelopen zaterdag moest het G2 team van vv Drachten het opnemen tegen sc Joure en SJS uit Stadskanaal.

Op een mooi zonnig sportpark de Peppel werd afgetrapt tegen sc Joure. Het was weer even wennen tegen de snelle voorhoede spelers van dc Joure en al snel kwamen we met 0-1 achter.

Op zaterdag 26 maart mocht Drachten JG2 aantreden in Assen om bij Asserboys te spelen tegen Kids United uit Groningen en Top Kids uit Assen. De eerste wedstrijd was tegen Kids United. Ondanks dat de wedstrijden in de middag werden gespeeld was niet iedereen voldoende wakker. We begonnen erg slap en al snel kwamen we met 0-1 achter.

Op zaterdag 12 maart was ook de winterstop voor de G voetballers eindelijk voorbij. Het A team, aangevuld met Kees, Patrick, Stefan en Theun (altijd handig om veel enthousiaste voetballers te hebben) moest naar Leeuwarden.