Opzeggen kan uitsluitend per mail bij de ledenadministratie van vvDrachten Marjan Goeree. Het mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Nadat u hebt opgezegd ontvangt u een bevestiging. Deze bevestiging is tevens uw bewijs van opzegging.

Opzeggen kan in principe het hele jaar door behalve tussen 1 mei en 1 juli, leden die na 1 mei opzeggen worden dus per 1 juli uitgeschreven.

Attentie!!!! Voetbal is een teamsport en we willen dat onze leden zoveel mogelijk op het veld staan in plaats van op de reserve bank zitten. Om dit te bewerkstelligen houden we de teams zo klein mogelijk. Een nadeel van kleine teams is dat het team in de problemen komt bij meerdere opzeggingen binnen een team. Natuurlijk kunnen we niemand dwingen naar onze club te komen maar we willen wel een beroep doen op de teamgeest van onze spelers en hun ouders door te vragen ook even aan het team te denken alvorens gedurende het seizoen op te zeggen.

De uiteindelijke uitschrijving vindt plaats als aan alle financiële verplichtingen is voldaan (denk hierbij ook aan opstaande boetes voor rode en/of gele kaarten) en als het trainingspak en de tas zijn ingeleverd bij Tom de Groot (0512-525877) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Trienke Zwerver (0512-531202) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Teruggave van al betaalde contributie is in principe niet mogelijk. Mocht u verder nog vragen hebben over uw opzegging of is mailen niet mogelijk dan kunt u contact opnemen met de ledenadministratie: Marjan Goeree tel. 0512- 542991.

Een door de scheidsrechter gegeven kaart en een door de K.N.V.B. opgelegde boete voor een gele en/of rode kaart wordt bij de betreffende speler in rekening gebracht.
De verrekening van een boete vindt plaats via automatische incasso of nota, indien mogelijk gelijktijdig met de contributie-inning.
De rekeninghouder of speler wordt hierover vooraf schriftelijk NIET geïnformeerd, maar kan informatie over de datum, wedstrijd en bedrag inwinnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle leden die 10 jaar zijn en deelnemen aan de wedstrijden in competitieverband dienen in het bezit te zijn van de KNVB spelerspas. Na inschrijving bij onze vereniging wordt aan het lid een aanvraagformulier spelerspas uitgereikt en deze moet worden voorzien van een recente pasfoto en handtekening (bij leden jonger dan 16 jaar een handtekening van ouder of voogd).

De prijs van de spelerspas bedraagt € 2,60 en wordt eenmalig per incasso geïnd. Bij het kwijt raken moet er een nieuwe pas worden aangevraagd. De kosten die hier aan verbonden zijn bedragen € 5,00.
De spelerspas voor Senioren is tien jaar geldig en die van Junioren en D-pupillen is vier jaar geldig. De pas is persoonsgebonden.

Alle elftallen van VV Drachten die aan de competitie deelnemen, spelen in het clubtenue. De kleding is eigendom van onze vereniging en wordt ook door ons uitgereikt.
Voor het gebruik van het wedstrijdtenue (shirt/broek/sokken/trainingspak) wordt € 3,96 per maand in rekening gebracht. Betaling/inning van de kosten vindt plaats via de contributie.

Het eerste paar sokken ontvangt u bij aanmelding van de club, mochten de sokken kapot gaan of kwijt raken dan kunt u nieuwe sokken aanschaffen á € 7,00 door even contact op te nemen met :
Tom de Groot (0512-525877) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met Trienke Zwerver (0512-531202) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen en informatie over de contributie(inning) kunt u contact opnemen met de afd. contributie-inning van VV Drachten, via de mail  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of schriftelijk aan:
Contributieadministratie V.V. Drachten
De Nova Cura 277
9207 BV Drachten

De inning van de verenigingscontributie + bijdrage kledinglijn vindt plaats via een afgegeven machtiging aan de voetbalvereniging vv Drachten. U dient daartoe het op het inschrijfformulier vermelde machtiging volledig in te vullen.
Met ingang van seizoen 2005- 2006 worden incassokosten in rekening gebracht van € 0,50 per geïncasseerde termijn. Dit ter dekking van de door ons gemaakte administratieve kosten. In bijgevoegd PDF- bestand is de contributietabel voor het seizoen 2016-2017 opgenomen.

Contributietabel voor het seizoen 2016-2017

Overschrijven kan vanaf 2016 digitaal en is daardoor een stuk gemakkelijker geworden. Overschrijven is nodig wanneer u bij vvDrachten wilt gaan voetballen en u in de afgelopen drie jaar lid bent geweest van een andere vereniging of dat op dit moment nog bent.

Hoe gaat de overschrijving in zijn werk:
Het enige wat u hoeft te doen wanneer u over wenst te schrijven naar vvDrachten is het inschrijfformulier (te vinden op deze site onder "lid worden") invullen en inleveren bij de ledenadministratie op de Twee Gebroeders 1 in Drachten. Geef a.u.b. duidelijk op het formulier aan dat u over wenst te schrijven. En indien mogelijk graag uw relatienummer vermelden.

Wanneer is overschrijven mogelijk:
-Spelers jonger dan 13 (voorheen F, E en D pupillen) mogen één keer per seizoen per direct overschrijven.
-Iedereen boven de 13 jaar spelend in de categorie A kan alleen aan het einde van het seizoen overschrijving aanvragen (tenzij hij of zij voldoet aan één van de dispensatie regels) Deze aanvraag om overschrijving kan tot uiterlijk 15 juni gedaan worden (maar een paar dagen eerder zou fijn zijn)
-Spelers die uitkomen in de categorie B kunnen het gehele jaar van 16 juni tot de vrijdag van het eerste volledige weekend van maart overschrijven.

Mocht u verder nog vragen hebben over uw overschrijving dan kunt u een mail sturen naar Marjan Goeree: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 0512-542991

Aanmelden:

Lijkt voetballen je leuk en wil je het eens proberen dan kan dat natuurlijk.

Hieronder vind je een tabel met contactpersonen. Neem contact op met de contactpersoon van jou leeftijdscategorie en hij/zij kan je de nodige informatie geven over trainingstijden en de teams.

Contactpersonen:

Categorie

Leeftijden

Contactpersoon

Telefoonnummer

Senioren

Voor 01-01-98

Sander Veenstra

06-23934405

JO19 (A)

1998-1999

John v.d. Berg

06-27015834

JO17 (B)

2000-2001

John v.d. Berg

06-27015834

JO15 (C)

2002-2003

Ewen Wijmenga

06-13113214

JO13 (D)

2004-2005

Ewen Wijmenga

06-13113214

JO11 (E)

2006-2007

Marcel Koops

 

JO9 (F)

2008-2009

Sander Kingma

06-42735933

Mini-pupillen

2010-2011

Sander Kingma

06-42735933

Meisjes

Cor Wigmans

06-53504648

G voetbal

Jouke Jorritsma

06-21217653

Jeugdleden mogen vier keer meetrainen voordat ze besluiten wel of niet lid te worden van onze vereniging.

Lid worden:
Heb je besloten lid te worden dan kun je het dit inschrijf- en machtigingsformulier uitprinten en invullen. Het ingevulde inschrijf- en machtigingsformulier kun je bij jouw coördinator inleveren. Let goed op dat je het formulier volledig invult. Je kunt je dus niet via de site opgeven. Leden vanaf 16 jaar moeten een kopie van een geldig legitimatiebewijs toevoegen.

Ben je in de afgelopen drie jaar lid geweest van een andere voetbalclub dan moet je overschrijving aanvragen. Informatie en de juiste formulieren hiervoor vind je onder het "kopje" overschrijving.

Wanneer jij je hebt aangemeld als lid is het natuurlijk het leukst om direct ook mee te doen aan de wedstrijden. Dit is niet altijd meteen mogelijk, maar wij doen ons best om alle nieuwe leden in een team (het liefst bij vrienden of vriendinnen) onder te brengen gedurende het voetbalseizoen.

Download hier het inschrijf- en machtigingsformulier