Bij ons is vanuit meerdere voetbalverenigingen het bericht binnengekomen dat door het faillissement van ‘Schalke auf Tournee’ veel kinderen helaas geen leuk voetbalkamp zullen meemaken deze zomervakantie en dat daarnaast het inschrijfgeld ook niet gerestitueerd zal worden.
Om de gedupeerde kinderen in Friesland alsnog een onvergetelijke voetbalervaring mee te geven deze zomervakantie, hebben wij namens de SC Cambuur Voetbalkampen besloten om deze kinderen de mogelijkheid te bieden tegen een gereduceerd tarief deel te nemen aan één van de SC Cambuur Voetbalkampen deze zomervakantie!

In de zomervakantie komt SC Cambuur naar v.v. Drachten met een SC Cambuur Voetbalkamp! Ben je tussen de 6 en 15 jaar oud en wil je graag drie dagen voetballen en plezier maken in een uniek SC Cambuur Voetbalkampen-tenue? Schrijf je dan snel in via www.cambuur.nl/voetbalkampen!

Het Voetbalkamp is van maandag 20 tot en met woensdag 22 augustus 2018 en vindt dagelijks plaats van 9:00-15:00 uur. En uiteraard mag je na afloop je SC Cambuur Voetbalkampen-tenue houden als herinnering aan drie geweldige dagen!

Beste (jeugd)spelers van V.V. Drachten en ouders/begleiders,

Hierbij is de voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen 2018-2019 bekend. Tevens is ook al een voorlopig trainingsschema bekend voor het nieuwe seizoen.

Trainers, leiders, jeugd-coördinatoren en andere (onafhankelijke) scouts/observeerders hebben hun uiterste best gedaan de indelingen zo zorgvuldig mogelijk te doen. Er is door veel mensen input gegeven, er is een zorgvuldig proces gevolgd gedurende het seizoen, er is met diverse factoren zoveel mogelijk rekening gehouden, maar desondanks zullen er wellicht vragen zijn. Deze zullen we, zo nodig, als (jeugd)bestuur, coördinatoren en begeleiding zo goed mogelijk proberen te beantwoorden.

vv Drachten is een gezellige en mooie voetbalvereniging, die gelukkig een beroep kan doen op een grote groep gemotiveerde vrijwilligers. Maar ieder jaar weer is er een grote behoefte aan nieuwe vrijwilligers voor de continuïteit van onze vereniging in het hart van Drachten.

Wie worden onze kledingsponsors?

Beste leden, ouders, trainers, coaches, vrijwilligers, sponsors en sportvrienden van vv Drachten,

Zoals u weet zorgt onze vereniging ervoor dat de voetballende leden, trainers, coaches en vrijwilligers er op en top bij lopen in hun sportkleding. Dit jaar zijn de sporttenues van de voetballende leden aan vervanging toe. Met JAKO is een uitstekende deal gemaakt om voor de gehele vereniging de tenues te leveren, ongeveer 550 sets (sokken, broek, en shirt). Het worden moderne tenues met een frisse en sportieve uitstraling.

Wil jij jezelf ontwikkelen en bewijzen als trainer in de reserve hoofdklasse? En hecht je er naast presteren veel waarde aan om deel uit te maken van een sfeervol en hecht team? Dan is VV Drachten op zoek naar jou!

VV Drachten 2
VV Drachten kent vier seniorenteams. Het eerste en tweede zijn prestatie elftallen. Het tweede elftal speelt reserve hoofdklasse, het hoogst haalbare niveau. Het elftal bestaat uit een mix van jong talent en ervaren spelers. Een goede kweekvijver voor het eerste elftal, dat uitkomt in de derde klasse. Naast presteren, staan plezier en teamgevoel voorop. VV Drachten is voor het seizoen 2018-2019 op zoek naar een trainer die daar aan bij kan dragen.

Sinds dit voetbalseizoen is Willem Brouwer hoofdtrainer bij VV Drachten. Samen met Lennert Marinus (assistent trainer) en Koen Grave (keeperstrainer) is zijn ambitie om het eerste elftal van de vereniging naar een hoger niveau te brengen. 'Dat project is nog niet af' liet de hoofdtrainer weten. Tot groot genoegen van zowel de spelersgroep als het bestuur, knopen Brouwer en zijn staf er daarom graag nog een seizoen aan vast.

Via dit bericht brengen wij je graag op de hoogte van een aantal belangrijke wijzigingen op het gebied van tuchtzaken die vanaf het komend seizoen ingaan. Wij willen je vragen om deze e-mail ook onder de aandacht te brengen van de trainers en/of leiders binnen je vereniging zodat ook zij goed voorbereid aan de start van het seizoen staan.